Carniceria i xarcuteria bonArea a Gavà Mapa de Gavà Entrada al supermercat carnisseria Viandes Selectes bonArea Compra de queviures bonArea a la botiga de Gavà Carniceria i xarcuteria de qualitat

La botiga

 

Som la botiga d’alimentació bonÀrea, estem a la Plaça Magdalena Trias, núm. 7 de Gavà.

Som una empresa especialitzada en el comerç al detall que subministrem productes bonÀrea en règim d' auto servei, fonamentalment per la "família", basats en la qualitat a un preu just molt raonable, tenint molt en compte els interessos dels nostres clients i la societat.

Des de 1997 mantenim a la nostra botiga una relació propera i un tracte directa i personal amb els nostres clients, amb una vocació per oferir el millor servei. Es per això que per apropar els serveis que pot trobar a la nostra botiga, ens hem fet presents a la xarxa amb aquesta web (www.viandes.es), i facilitar les seves compres amb les comoditats que el nou sistema pot oferir.

Oferim aliments frescos, de qualitat i de molt bon preu des de fa 15 anys, amb molt bona acollida dels nostres clients.
Botiga d'alimentació bonArea a Gavà

Viandes Selectes es un botiga especialitazada en carnisseria, xarcuteria i queviures, en règim de franquícia des de 1997, del Grup Alimentari Guissona ( www.cag.es ), un dels grups Agroalimentaris més grans d’Europa format per agricultors, fàbriques de pinsos, granges d’animals, escorxador, transport i casi 400 botigues d'alimentació com la nostra al seu servei.

 

 

L’equip de la botiga al seu servei

 

Som un negoci familiar que porta la Raquel amb el suport del nostre fill i un equip de magnífics col·laboradors, uns que estan amb nosaltres des de que varem inaugurar la botiga i altres que fa més de 7 anys que ens acompanyen..

 

Es important destacar la fidelització del personal de bonÀrea de la Plaça Magdalena Trias, molt identificat amb la botiga, els productes i sobre tot amb els nostres clients i les seves necessitats.

 

La nostra vocació de servei

 

Som un equip orientat al client, que vol dir que ens esforcem per conèixer i satisfer les seves necessitats amb un esperit i vocació de servei, intentant fer la feina ben feta amb sentit de la responsabilitat, de l’ordre i la netedat. Donem un bon tracte als clients, poden comptar amb la nostra confiança.

 

La majoria dels nostres clients ho són des de la inauguració el 1997. Es troben còmodes, en un ambient de confiança i ben atesos pel personal, que els atè amb amabilitat i que coneix els seus gustos i costums per a poder donar-los les millors recomanacions, lleials i austeres.

 

El nostre repte es donar serveis amb garantia de qualitat, productes frescos a un cost just en un entorn de confiança, alegre, confortable, net i endreçat.

 

Volem ser el seu rebost ple d'aliments: bons, sans, naturals, frescos i econòmics amb garantia de qualitat.
 

CLÀUSULA DE PRIVACITAT:
L’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de M&M VIANDES SELECTES SL amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè. Pot exercir els seus drets d’accés, cancel.lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça de e-mail: bondia@viandes.es.
Consultar la nostra política de privacitat

 

 


© 2011-2018 M & M Viandes Selectes, SL
T. (+34) 936 624 055   |   bondia@viandes.es
Plaça Magdalena Trias, 7 - 08850 Gavà                                                                                                   Mapa web       Condicions d'ús