Productes de xarcuteria, rostits i pollastre a l'ast productes precuinats per escalfar precuinats per emportar a la feina yogurt, llets i nata per cuinar Postres congelats, gelats, lioneses i tarta al whisky Galetes i pastissos per berenar i esmorçar Llets, brous i sucs xocolata Ous Xarcuteria, gall dindi xarcuteria i productes frescos de porc xarcuteria amb productes frescs de carn picada carn de vedella hamburgueses per preparar vi, sucs, oli i gatpatcho Llegums en conserva, pasta conserves Fruits secs Fruita i verdura fresques Conserves de peix, sardines en llauna Productes congelats del mar, peix i marisc drogueria, productes de neteja

Els Productes

 

A la nostra botiga hi trobarà una gamma de productes per a preparar tots els àpats del dia des de l’esmorzar, l'aperitiu, el dinar, el berenar, el sopar i fins i tot el ressopó.

Si té poc temps, també pot trobar-hi plats precuinats i també cuinats molt ben elaborats.

A bonArea garantim productes de qualitat, una alimentació sana i fresca, la seguretat alimentaria, un bon preu i un bon servei.

 

 
Productos de calidad


El producte de qualitat:

 

Tot el procés des de l'agricultor, la granja de bestià, l'escorxador, les plantes de manipulats i de cuina, el transport i la comercialització a les nostres botigues és controlat dins del nostre grup. Tenim la Certificació ISO 22000 que ens avala.


Els nostres clients són convidats cada any a visitar les instal·lacions de Guissona.

 

L’alimentació sana i fresca:

 

Cada dia es sacrifiquen porcs, pollastres, vedelles i d'altres, que arriben a la nostra botiga en 24 hores. A Viandes Selectes, realitzem la reposició diària dels productes tenint sempre cura del control de caducitats, assegurant aliments frescos garantits.

 

La seguretat alimentària:

 

Es disposa de laboratoris i professionals per a desenvolupar nous productes que els clients suggereixen i per a controlar i assegurar l’estabilitat de sabor, textura, color, olor, i la qualitat dels nostres aliments.

 

Tenim una amplia gamma de productes per celíacs degudament marcats en l'etiquetatge.

 

El bon preu:

 

Tot el procés des de la granja a la botiga es fa sense intermediaris, això suposa un gran estalvi. Som una gran empresa molt austera amb les despeses, per exemple, no fem despeses en publicitat perquè confiem en el boca a boca dels nostres clients satisfets que ens recomanen. Això es la clau del nostre èxit.

 

Un bon servei:

 

Tot el personal de la botiga està il·lusionat amb aquest projecte contribuïnt amb l'atenció i el servei als clients i al poble de Gavà amb alegria i responsabilitat.

 

 

 

CLÀUSULA DE PRIVACITAT:
L’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de M&M VIANDES SELECTES SL amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè. Pot exercir els seus drets d’accés, cancel.lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça de e-mail: bondia@viandes.es.
Consultar la nostra política de privacitat

 

 


© 2011-2018 M & M Viandes Selectes, SL
T. (+34) 936 624 055   |   bondia@viandes.es
Plaça Magdalena Trias, 7 - 08850 Gavà                                                                                                   Mapa web       Condicions d'ús