Carniceria bonArea Els clients del supermercat bonArea de Gavà Compra de queviures bonArea a la botiga de Gavà Servei de comandes per portar a domicili Xarcuteria selecta bonArea

Els clients

 

Els veïns de Gavà ens han donat la seva confiança durant aquests 14 últims anys. Cada setmana ens visiten més de 3.500 clients que considerem com amics. Això ens obliga a estar preparats per a donar el millor servei i suministrar amb eficàcia per a mantenir i millorar la seva confiança durant molts més anys.

 

Què oferim als nostres clients?

 gama de productes

 

 

Clients botiga d'alimentació Gavà


Els clients de la llar

 

Bàsicament son mestresses de casa que cuiden de la seva família i que vetllen per a la economia i la bona alimentació dels seus.

 

Mares o pares de família joves que volen controlar el seu pressupost donant aliments de qualitat a bon preu que asseguren el creixement i la salut dels seus fills.

 

Les famílies nombroses que hi trobaran una magnifica qualitat d'alimentació per als seus i "allargaran" el pressupost amb preus econòmics, ofertes setmanals i descomptes de fins un 20% en productes de pròxima caducitat que es poden consumir amb garantia o congelar. També, si tenen més de 5 fills, els podem oferir un servei setmanal a domicili gratuït.

 

Parelles joves carregades de feina i que volen gaudir del seu temps i la seva qualitat de vida, i que a la nostra botiga hi troben la varietat, qualitat i comoditat per fer les seves compres. Fins hi tot ens poden fer encàrrecs des de la feina, i retirar-los més tard amb comoditat.

 

El col·lectiu de Singles que cada dia va creixent, troba productes que els permet preparar plats elaborats exquisits si son amants de la cuina, o poden trobar solucions fàcils amb plats ja preparats més comodes, pràctics i ràpids si no dominen la cuina.

 

Per a portar a la oficina o a la feina la "carmanyola" poden gaudir de millor qualitat de vida, sense haber de pensar ni cuinar al vespre anterior. Hi han racions amb varietat d'aliments molt econòmiques.

 

En tots els casos poden venir a la botiga o fer comandes per telèfon 936 624 055 o per e-mail per retirar-ho de la botiga o gaudir del servei de lliurament a domicili.

 

 

Els clients professionals

 

També els clients de bars, restaurants, col·lectivitats i escoles o empreses de càtering podran comprar a la botiga o fer les seves comandes per telèfon 936 624 055 o per e-mail, per facilitar les entregues en les dues modalitats:

 

a) "separarem i prepararem" per retirar-ho de la botiga sense pèrdua de temps ni esperes.

 

b) "lliurarem a domicili" de forma programada, sense pèrdues de temps en desplaçaments.

 

Podrà destinar el seu temps en una millor atenció al seu negoci o per disposar de més temps de lleure.

 

 

CLÀUSULA DE PRIVACITAT:
L’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de M&M VIANDES SELECTES SL amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè. Pot exercir els seus drets d’accés, cancel.lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça de e-mail: bondia@viandes.es.
Consultar la nostra política de privacitat

 

 


© 2011-2018 M & M Viandes Selectes, SL
T. (+34) 936 624 055   |   bondia@viandes.es
Plaça Magdalena Trias, 7 - 08850 Gavà                                                                                                   Mapa web       Condicions d'ús